USLUGE

SVE ZA NAJBOLJI TULUM I PROSLAVU

Magma je tu za sva tekuća pitanja

Pripremate tulum, roštilj, ili čak svadbu ili krštenje?

Obratite se našim zaposlenicima na bilo kojoj lokaciji koji će Vam pomoći u odabiru vrste i količine potrebnih pića, a višak koji ne potrošite možete nam vratiti!

Kako bismo Vam pomogli u računanju potrebne količine pića za Vašu proslavu, pripremili smo kalkulator potrebnih količina.

Sve što trebate je unijeti broj ljudi i vrstu proizvoda kojeg Vaši gosti najviše vole, a kalkulator će Vam izbaciti okvirne količine.

Ne zaboravite na; čaše, salvete, papirnate ručnike, vreće za smeće i ostalo potrebno za savršenu proslavu.

 Napominjemo da je izračun informativne prirode, a za točne količine i dogovor preporučamo da posjetite naša prodajna mjesta!

Najam
ugostiteljske opreme

Pružamo najam pokretnog aparata za pivu, hladnjaka, suncobrana, pivskih setova i visokih barskih stolova. Dogovor oko najma opreme možete ugovoriti u svim Magminim poslovnicama ili putem e-maila: Magma@magma-vz.hr.

POVRAT
NEPOVRATNE AMBALAŽE

Na svim našim lokacijama omogućavamo povrat nepovratne ambalaže uz isplatu 0,50 kn povratne naknade po boci. Sukladno važećim zakonskim propisima nismo u mogućnosti preuzeti ambalažu koja je izgužvana, nije ispražnjena od sadržaja, nije čista, i ne sadrži etiketu na kojoj je vidljivo da je za nju naplaćena povratna naknada.

PERSONALIZIRANI
POKLON PAKETI

Budite originalni i poklonite personalizirani poklon za rođendan, godišnjicu, obljetnicu ili neku drugu prigodu. Možete birati između gravirane poruke na boci omiljenog pića, pljosci ili drvenoj kutiji za bocu vina te personalizirane etikete na boci pjenušca od 3 litre. Detalje dogovorite u vama najbližem Magma shopu ili putem e-maila: Magma@magma-vz.hr.

NAJAM POSLOVNOG PROSTORA

U potrazi ste za uredskim prostorom?

Potražite rješenje u vrhunski uređenim uredskim prostorima u sklopu poslovne zgrade u poslovnoj zoni Jalkovec u Varaždinu.

Mogućnost najma ureda od 25m², 35m² ili većih prostora sa mogućnošću prilagodbe i najma skladišta.

Osigurano parkiralište uz popratni sadržaj – sala za sastanke, kuhinja, prostor za pušače i sanitarni čvor. Svi sadržaji uključeni su u cijenu najma uključujući i režije, već od 12€ po m² + pdv.

IZNAJMLJIVANJE STANOVA

NAJAM STUDENTSKIH APARTMANA - VARAŽDIN

Najam jednokrevetnih i dvokrevetnih moderno opremljenih apartmana sa odvojenim sobama i zajedničkim korištenjem dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice sa sanitarnim čvorom – kompletno namješteno. Udaljenost 10 min od centra grada na adresi Međimurska 18, Varaždin.

U cijenu mjesečnog najma uključeni su svi režijski troškovi i Internet.

Osiguran vlastiti parking za vrijeme boravka u apartmanu. U suterenu se nalazi za potrebe stanara dvorana za vježbanje sa spravama te perilice i sušilice rublja, peglaona.

NAJAM STUDENTSKIH STANOVA - ČAKOVEC

Iskoristite mogućnost stanovanja u modernom i vrlo ugodnom prostoru. Moderno i funkcionalno opremljen stan za dvoje studenata ili mlađe zaposlene osobe.

Novogradnja, vrhunski moderno opremljeni, stan za dvoje sa odvojenim sobama, zajedničkim pripadajućim dnevnim boravkom, kuhinjom, kupaonicom i sanitarnim čvorom – kompletno namješteno s time da svaka soba ima svoj TV, muzičku liniju, Internet.

Zgrada se nalazi na adresi Ante Starčevića 22, Čakovec (u neposrednoj blizini Učiteljskog fakulteta). U suterenu se nalazi za potrebe stanara dvorana za vježbanje sa spravama te perilica i sušilica rublja, peglaona. U cijenu mjesečnog najma uključeni su svi režijski troškovi i Internet.