Usluge

SVE ZA NAJBOLJI TULUM I PROSLAVU

Pripremate tulum, roštilj, ili čak svadbu ili krštenje? Nema problema! Magma je tu za sva tekuća pitanja.

Obratite se našim zaposlenicima na bilo kojoj lokaciji koji će Vam pomoći u odabiru vrste i količine potrebnih pića, a višak koji ne potrošite možete nam vratiti!

Kako bismo Vam pomogli u računanju potrebne količine pića za Vašu proslavu, pripremili smo kalkulator potrebnih količina. Sve što trebate je unijeti broj ljudi, a kalkulator će Vam izbaciti okvirne količine. Napominjemo da je izračun informativne prirode, a za točne količine i dogovor preporučamo da posjetite naša prodajna mjesta!

POVRAT NEPOVRATNE AMBALAŽE

Na svim našim lokacijama omogućavamo povrat nepovratne ambalaže uz isplatu 0,50 kn povratne naknade po boci. Sukladno važećim zakonskim propisima nismo u mogućnosti preuzeti ambalažu koja je izgužvana, nije ispražnjena od sadržaja, nije čista, i ne sadrži etiketu na kojoj je vidljivo da je za nju naplaćena povratna naknada.

NAJAM UREDSKOG PROSTORA

Odustali ste od investicije u vlastiti poslovni prostor?!

Potražite rješenje u vrhunski uređenim uredskim prostorima u sklopu poslovne zgrade u poslovnoj zoni Jalkovec u Varaždinu.

Mogućnost najma od 25m², 35m² ili veći prostori sa mogućnošću prilagodbe i najma skladišta.

Osigurano parkiralište uz popratni sadržaj – sala za sastanke, kuhinja, prostor za pušače i sanitarni čvor. Svi sadržaji uključeni su u cijenu najma sa grijanjem – klimom, već od 7€ po m² + PDV.