Veleprodaja

 

content_image_top

Magmina veleprodaja je u 25 godina poslovanja stekla zavidnu reputaciju kod ugostitelja i trgovaca te se afirmirala kao partner na kojega se uvijek može računati. Besplatna i brza dostava, povoljne cijene, odgođeno plaćanje te marketinška i logistička podrška svakako su poticaj za mnoge koji se tu snabdijevaju. Kako bi roba do naših kupaca stizala još brže, od 2004. godine u veleprodajama je organiziran rad u dvije smjene, koji je dodatna garancija kvalitete naše usluge. Osim u veleprodajama u Varaždinu, Koprivnici i Krapinskim Toplicama, i u svim svojim diskontima pružamo mogućnost kupnje u veleprodaji te dostave robe.

S ciljem poboljšanja kvalitete usluge, Magma je osnovala i putničku službu koja ujedno brine o željama i potrebama kupaca. Našim kupcima osiguravamo reklamni materijal, potrebnu podršku u poslovanju u suradnji s našim dobavljačima partnerima te različite party aktivnosti kojima je cilj privući goste u njihove lokale te povećati potrošnju.

Osim toga, vlastito računovodstvo, komercijala te odjel prijema narudžbi garancija su pravovremene obrade narudžbi, dokumenata i informacija.

Sve navedeno govori kako nam je osnovni cilj stvaranje dodane vrijednosti za naše kupce kroz zadovoljavanje njihovih potreba.

KAKO POSTATI KUPAC MAGME

Za potpisivanje ugovora potrebna nam je sljedeća dokumentacija:

  • izvadak iz sudskog registra/obrtnicu
  • potpisni karton banke
  • BON-2
  • garancija – bianco zadužnica s ovjerom jamca