Maloprodaja

Magma je svoju mrežu maloprodaja počela razvijati još 1994. godine. Danas Magmine maloprodaje posluju u 10 gradova u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske čime smo zaokružili područje koje pokrivamo i tako zadovoljili potrebe svih naših kupaca na obostrano zadovoljstvo.

Ono što je bitno istaknuti jest da se u našim diskontima mogu opskrbljivati i veleprodajni kupci kojima ćemo robu i dostaviti na njihovo prodajno mjesto. No, kako bismo zadovoljili i potrebe malih kupaca, nudimo Vam mogućnost besplatne dostave pića za svadbe i druge svečanosti. Magmini diskonti Vam također često u suradnji s dobavljačima spremaju ugodna iznenađenja kao što su brojne akcijske prodaje te degustacije raznih proizvoda.

2015. godine započinjemo sa projektom Magma shopa, a prvi takav shop otvaramo u Zlataru, odmah iza kojeg je uslijedilo preseljenje postojećeg diskonta u Novom Marofu na novu lokaciju. U shopovima možete pronaći naš standardni asortiman, a novost u ponudi su rashladne komore sa unaprijed rashlađenim pićima, kako za potrebe naših kupaca ugostitelja, tako i kupaca koji trebaju piće za svoju proslavu ili su im došli nenadani gosti.

U našim maloprodaja možete plaćati na jedan od sljedećih načina:

  • Gotovinom (novčanice i kovanice)
  • Karticama Maestro, Visa i Mastercard
  • Čekove građana ne primamo

Vama najbliže prodajno mjesto možete pronaći na našoj “Kontakt” stranici.